Kuvatehdas Laajentaa


KUVATEHDAS METRO TOIVOTTAA SINUT TERVETTULLEEKSI

TULEVAISUUDEN FOTOLIIKE

Kuvatehdas on laajentanut toimintaansa jo kolmanteen kivijalkamyymälään. Kolmannen sukupolven perheyritys jatkaa vahvaa laajenemistaan ja uusin myymälä on avattu Rautatientorin metroaseman lähettyville asematunnelitasolla sijaitsevan McDonaldsin viereen. Liikkeessä hoidetaan valokuvien teettäminen kännykästä, tikulta, kortilta, cd:ltä ja dvd:ltä jopa odottaessa. Passikuvat hoidetaan nopeasti pois päiväjärjestyksestä yhdellä Helsingin vilkkaimmista paikoista. Uudesta liikkeestä löydät valokuvillesi kehykset, albumit, sekä valokuvaustarvikkeita. Otamme myös mielellämme vastaan muita yrityksemme töitä, jotka valmistamme Citycentterin myymälässä nopealla toimitusajalla. Olemme panostaneet uudessa myymälässämme kehyksiin ja niiden laajaan valikoimaan. Käy liikkeessämme tutustumassa tai alhaalla sijaitsevista kuvista voitte saada esimakua tarjonnasta. 

ERIKOISKEHYKSIÄ

Hauskat kehykset kellolla varustettuna, sekä tyyny omalla kuvalla. 

LAAJA VALIKOIMA

Kehyksiä joka lähtöön, sekä mukeja ja muita painotöitä omalla kuvalla tai vaikkapa tekstillä. 

PIENET KEHYKSET

Hauskat kehykset kissalle tai koiralle ja pienemmät kehykset sopivat vaikka mihin.

KEHYKSET KAHDELLA KUVALLA

Värikkäät sekä tyylikkäät kehykset kahdella kuvalla. Sopivat hyvin lapsien koulukuville tai vaikkapa vasta naimisiin menneille. 

VALOKUVATARVIKKEITA

Otamme vastaan painotöitä ja hyllyltä löytyvät perinteiset filmit, sekä trendikkäät Fuji Instax filmit. Laaja valikoima paristoja, sekä albumeja tärkeille kuville. 

SISUSTUSTAULUT

Canvas-taulut ovat oiva keino sisustaa kotona tai vaikkapa mökillä. Ikuista tärkeä kuva, tapahtuma tai henkilö teettämällä canvas-taulu. Minimissään 20x30 ja maksimissaan 100x160 kiiloihin asennettuna. Pelkälle canvakselle tulostetun työn maksimi koko on 1m x 15m.

KEHYKSIÄ JOKA LÄHTÖÖN

Normaaleja kehyksiä löytyy normaalista 10x15 kokoisesta jopa 50x70 kokoisiin seinäkehyksiin. Kehyksiä löytyy montaa eriväriä joko puisina tai metallisina. Sopivat hyvin kuvan kanssa vaikka kaverille lahjaksi.

värillinen t-paitaomalla kuvalla

T-PAIDAT OMALLA KUVALLA

Uuden tyyppisellä t-paita painatuksella pystymme painamaan hauskoja kuvioita tai tekstejä minkä väriseen paitaan tahansa. Kokeile useampaa eri väriä ja suunnittele oma hauska t-paita. Maksimi painokoko jopa A3 kokoinen.

ERINNOMAINEN JÄLKI

Canvasten valmistus riippuu kiilapuiden koosta ja mikäli ne halutaan tauluun asentaa. Toimitusaika näiden kanssa on päivästä kolmeen päivään.