Paitapainatus

MITÄ MEILTÄ LÖYTYY?

Paitapainatus suoraan tiedostosta tai ideasta paitaan. Painamme valokuvia tai tekstiä nopeasti t-paitoihin ja muihinkin paitoihin. Varastostamme löytyy laaja valikoima perinteisiä Fruit of the Loom t-paitoja eri kokoisina ja värisinä. Painamme myös muihin tekstiileihin mistä kerromme lisää TÄSTÄ LINKISTÄ. Voit tilata t-paidan tai paidan Espoon Isosta Omenasta, Helsingin Citycenteristä, Helsingin Rautatientorin metron tai Helsingin Redin myymälästä. Paitapainatus onnistuu myös muihinkin paitoihin nopeasti. Kysy lisää muiden paitojen painatuksesta sähköpostitse tai puhelimitse. Vastaamme mielellämme teidän kysymyksiinne!

T-Paitojen Värit ja Koot

    S M L XL XXL
    S M L XL XXL
    S M L XL XXL
    - M L XL -
    - M L XL -
    - M L XL -
    - M L XL -
    - M L XL -
    - M L XL -

Paitapainatus Hinnasto

Max A4 Max A3
Neliväripainatus valkoiseen paitaan 20€ 30€
Neliväripainatus asiakkaan omaan valkoiseen paitaan 15€ 25€
Lisäpainatus 10€ 20€
Neliväripainatus värillisiin paitoihin 35€ 45€
Neliväripainatus asiakkaan omaan värilliseen paitaan 25€ 35€
Tietokonetyö (Mikäli ei valmis tiedosto) +5€ -

*Hinnat sisältävät ALV 24%

 

Suuremmat Erät?

Paitapainatukset suurimmissa erissä onnistuu nopealla toimitusajalla. Meillä on laaja kokemus paitapainatuksista yrityksille. Tilaa promopaita, uudet työvaatteet tai muihin yrityksen tapahtumiin tarvittavat vaatetukset omalla kuvalla tai designilla. Pystymme tarvittaesa tilaamaan huppareita, takkeja, paitoja, housuja ja muitakin vaatteita ilman lisämaksua. Nämä tilaukset neuvotellaan tapauskohtaisesti. Kysy tarjousta useamman paidan tilaukselle.

Foliopainatus

null null null null null null null null null null

Foliopainatus Hinnasto

  Max A3
Foliopainatus (1 väri) 20€
Lisäväri (Max 3 väriä) 12€
Tietokonetyö (Mikäli ei valmis tiedosto) +5€

*Hinnat sisältävät ALV 24%


Ohjeet Paidoille

Paidat ovat konepestäviä. Suosittelemme pesemään paidan ohjeiden mukaisesti ja nurinperin, jotta kuva paidassa säilyy mahdollisimman pitkään hyvänä. Kuvan pystyy silittämään kun laittaa kuvan päälle leivinpaperin.  Pystymme painamaan muihinkin materiaaleihin valikoidusti. Kysy meiltä mikäli painatus onnistuu!

Näin Toimit

Vaihe 1

Tuo meille teksti, valokuva, tiedosto tai idea minkä haluat meidän tai omaan paitaasi painattaa. Mikäli tuot oman paidan niin muista varmistaa että paita on pääsääntöisesti puuvillaa. 

Vaihe 2

Valitse paidan väri sekä koko. Kerro meille mikäli haluat painatuksen perinteisesti neliväripainatuksella, uudella foliopainatuksella tai neonväripainatuksella.

Vaihe 3

Nouda paita! Ilmoitamme milloin paidan voi noutaa.

Toimitusajat

Helsinki CityCenter
Toimitusaika: Yhdestä päivästä eteenpäin
*Pikana jopa samana päivänä (+5€)
Helsinki Rautatientorin Metro
Toimitusaika: Yhdestä päivästä eteenpäin
*Pikana jopa samana päivänä (+5€)
Espoo Iso Omena
Toimitusaika: Kahdesta päivästä eteenpäin
*Pikana jopa seuraavaksi päiväksi (+5€)

*Työtilanteesta riippuen.

Painatusvaihtoehdot

Meillä voit painattaa paitoihin tekstiä, kuvia, logoja tai mitä vain vaivattomasti. Puuvillamateriaaleihin painamme uudella mustesuihkuteknologialla. Tulostusjälki vastaa silkkipainon laatua, mutta hinta on huomattavasti edullisempi pienissä erissä. Tulostus kestää pitkään ja kalvomainen viimeistely ei toistu. Muihin materiaaleihin käytämme perinteisiä kalvoja. Nämä ovat hyviä jos haluat pelipaitoihin, farkkuihin, tai muihin kuin puuvillatekstiileihin painattaa tiedostosi. Näissä painatus katsotaan kuitenkin tapauskohtaisesti. Pystymme painamaan myös "Andy Warhol" tyylisiä foliopainatuksia, jotka tuovat hienon kiillon paitoihin. Kysy lisää mahdollisuuksista mitkä sopivat sinulle parhaiten.

Jäiko jokin epäselväksi? Me vastaamme kyllä!