Passikuvat Heti

MEILTÄ ONNISTUU

Passikuvat, henkilökorttikuvat tai ajokorttikuvat suoraan sähköisesti poliisin lupapalveluun, tulostettuna tai sähköpostiin lähetettynä. Viisumikuvat sähköpostiin tai tulostettuna kaikkien maiden standardien mukaisesti. Uusi CV-kuva tai yrityksen sisäiset kuvat nopeasti ja vaivattomasti. Suomessa kuvat ovat voimassa kuusi kuukautta. Tänä aikana voit käyttää kuvia niin monta kertaa kuin haluat. Myös kuvat poliisin järjestelmässä säilyvät sielä sen aikaa.

Passikuvauksen Hinta

Passikuva poliisin järjestelmään 20€/henkilö
Passikuva sähköpostiin 20€/henkilö
Tulostetut suomalaiset passikuvat 22€/henkilö
Tulostettuna ja sähköisesti 25€/henkilö
Lisäkuvat 10€/arkki
Viisumikuvat tulostettuna 25€/henkilö
Viisumikuvat sähköpostiin 25€/henkilö
CV-kuvat 25€/henkilö
Lapset jotka eivät istu itsestään 25€/henkilö
Kuvien uudelleen tulostus tai lähetys 6kk aikana 10€
Asiakkaan kuvasta passi- tai viisumikuva 10€

*Hinta sisältää ALV 24%

TÄRKEÄ TIETÄÄ

Suosittelemme ottamaan passikuvan ilman laseja tiukentuneiden säädöksien myötä. Pienten lasten kanssa on tärkeää että lapsi on hereillä. Suomessa poliisi on hyvin ymmärtäväinen pienten lasten kanssa, mutta silmät täytyy olla kuvassa auki. Kaikista pienimillä saa olla suu auki, koska heitä on hyvin vaikea pyytää sulkemaan se. Kuvassa saa olla positiivinen ilme, mutta hymyillä ei saa. Hymyillessä poskipäät nousee mikä siristää silmiä. Katse täytyy olla suoraan kohti kameraa, korvien ei tarvitse näkyä ja hiukset saa olla miten haluat, kunhan eivät tule silmille.

NÄIN TOIMIMME

Vaihe 1

Valitse ensin sinulle kätevin Kuvatehtaan myymälä. Otamme kuvasi heti, eli voit tulla paikan päälle ilman ajanvarausta. Varmista että normaalia suuremmat hiuspinnit ja pannat ovat poistettu. Huivi saa olla päässä, mikäli se kuuluu uskontoosi. Varmista kuitenkin, että huivi on tarpeeksi kireällä, niin että kasvoille ei jää varjoja. Muista ilmoittaa kuvaajalle mihin tarkoitukseen haluat kuvat. Kaikki meillä otetut kuvat sisältävät takuun ja otamme ilman muuta uudet kuvat jos kuvat hylätään. Tuo meille kuitti maksusta ja todistus missä käy ilmi mikä kuvissa oli vikana.

Vaihe 2

Otamme aluksi muutaman kuvan jotka näytämme tietokoneen ruudulta. Käymme yhdessä läpi mitkä kuvat kelpaavat ohjeiden mukaisesti ja mikäli täytyy ottaa vielä uudet. Mikäli et ole tyytyväinen kuvaasi niin otamme ilman muuta uudet kuvat.

Vaihe 3

Teemme kuvastasi juurikin sellaisen kun haluat. Meiltä onnistuu kaikkien maiden viisumi- ja passikuvat, sekä hieman erikoisemmatkin pyynnöt nopeasti ja vaivattomasti.

VOINKO OTTAA KUVAN ITSE?

Tottakai! Voit ottaa kuvan myös itse ja lähettää kuvan meille editoitavaksi. Kerro meille mihin tarkoitukseen kuvan haluat ja mikäli haluat sen sähköisesti tai tulostettuna. Lähetä viesti liikkeeseen mikä sopii sinulle parhaiten kuvien noutamista varten.

Ota kuva suoraan edestä päin tasaisen vaaleaa taustaa vasten. Kuvassa ei saa olla varjoja, joten suosittelemme käyttämään joko luonnonvaloa tai tasaisen kirkasta lamppua. Varmista että suu on kokonaan kiinni ja että katse on suoraan kohti kameraa. Hiukset eivät saa olla silmillä ja päässä ei saa olla päähinettä, ellei se kuulu uskontoosi. Korvien ei tarvitse näkyä. Lähetä meille kuva, me kerromme kyllä mikäli voimme tehdä siitä hyväksytyn passi- tai viisumikuvan.

YRITYKSILLE

Teemme mielellämme yhteistyötä muiden yrityksien kanssa. Käydään läpi minkälaisia kuvia tarvitsette ja missä muodossa. Tämän jälkeen sovimme kanssanne sopivan maksuehdon ja lähetämme tarvittaessa laskuna suoraan yritykselle. Kysy lisää tarjonnasta yrityksille alla olevasta lomakkeesta.

Toimitusajat

Helsinki Kauppakeskus Citycenter
Toimitusaika: Heti
Helsinki Rautatientorin Metro
Toimitusaika: Heti
Helsinki  Kauppakeskus Redi
Toimitusaika: Heti
Espoo Kauppakeskus Iso Omena
Toimitusaika: Heti

Jäiko jokin epäselväksi? Me vastaamme kyllä!