MIHIN TARKOITUKSEEN?

Siirtotatuointi, purkkatatska, väliäiaikainen tatuointi, leikkitatska, rakkaalla tuotteella voi olla monta nimeä. Idean kuitenkin tietää jokainen joka on joskus ostanut kioskilta purkan jonka kääreistä löytyi ihoon laitettava väliaikainen tatuointi. Tässä hyvä idea lasten synttäreille, yrityksen mainostamiseen, lähestyviin polttareihin, festareille tai vaikka teemabileisiin. Nyt omasta kuvasta tai ideasta mitä tahansa tatuoinniksi.

Siirtotatuoinnin Hinta

Siirtotatuointi Max A4
1-5 kpl 13€/arkki
 6-10 kpl 11€/arkki
 11+ 9,75€/arkki

*Hinta sisältää ALV 24%

NÄIN KANNATTAA TOIMIA

Arkin koko on A4 ja siihen voit sommitella esimerkiksi yhden ison tai monta pientä tatuointia. Etsi netistä, piirrä, tai tehdään omista valokuvistasi siirtotatuonti. Tarvittaessa voit poistaa tatuoinnin hieromalla kohtaa esimerkiksi vedellä ja saippualla. Voit lähettää haluamasi kuvat meille esimerkiksi A4 PDF, PNG tai JPG-tiedostona, valmiiksi skaalattuna haluamaasi kokoon sähköpostin välityksellä ja tulla noutamaan valmiin kalvomateriaalin meiltä paikanpäältä. Tai tule tikun kanssa suoraan liikkeeseen ja tehdään tatuointimateriaali nopeasti matkaasi jos ei ole ruuhkaa. Nyt voit myös itse suunnitella tatuoinnin meidän uudella editointiohjelmalla. HUOMIOITHAN että valkoinen väri ei näy iholla, ihon oma väri kuultaa valkoisesta väristä läpi.

KUINKA LAITAN TATUOINNIN IHOLLE?

Vaihe 1

Siirtotatuoinnin laitto on todella yksinkertaista! Ensiksi tatuointikalvo leikataan kuvan reunoja pitkin mahdollisimman tarkkaan.
Tatuointikalvon pinnalta poistetaan läpinäkyvä kalvo ja sen jälkeen tatuointikalvo asetetaan kuvapuoli ihoa vasten haluttuun kohtaan.
Mitä tasaisempi ja sileämpi pinta, sen parempi. 

Vaihe 2

Sen jälkeen tatuointikalvo kostutetaan joko esimerkiksi märällä paperilla
tai pyyhkeellä muutaman kymmenen sekunnin ajan, tai suoraan hiljalleen valuvan hanan alla niin että kalvo on kastunut hyvin.
Kun kalvo on kokonaan kastunut, se lähtee pois iholta melkein itsestään.

Vaihe 3

Valmista! Voit kuivata kohdan painelemalla hellästi pyyhkeellä tai paperilla, ethän hankaa!

KUINKA KAUAN TATUOINTI PYSYY IHOLLANI?

Se kuinka kauan tatuointi kestää, riippuu paikasta johon sen pistää. Jos se saa paljon hankausta, se on kohdassa missä iho venyy tai menee ryttyyn, kuten esimerkiksi kyynärpää, niin tatuointi lähtee nopeammin pois. Kuitenkin normaali pysyvyys on noin 2 päivästä  2 viikkoon.

Toimitusajat

Helsinki CityCenter
Toimitusaika: Yhdestä päivästä eteenpäin
*Pikana jopa samana päivänä (+5€)
Helsinki Rautatientorin Metro
Toimitusaika: Yhdestä päivästä eteenpäin
*Pikana jopa samana päivänä (+5€)
Helsinki Redi
Toimitusaika: Kahdesta päivästä eteenpäin
*Pikana jopa seuraavaksi päiväksi (+5€)

Espoo Iso Omena
Toimitusaika: Kahdesta päivästä eteenpäin
*Pikana jopa seuraavaksi päiväksi (+5€)

*Työtilanteesta riippuen.

Jäiko jokin epäselväksi? Me vastaamme kyllä!